Wie zijn wij?

Image 01

De familie Kraaij is zoals men zegt een echte stratenmakers familie. Van vader tot zoon wordt de ambacht, de kennis en ervaring met de paplepel ingegoten.

Kraaij junior is een gediplomeerde stratenmaker, hij heeft alle nodige diploma’s en certificaten behaald. Nog maar weinig stratenmakers beheersen het ambachtelijke deel van het vak – het deel wat niet op scholen wordt onderwezen- , maar dat is bij junior geen probleem. Van klassieke kinderkopjes in de oude binnenstad tot strakke en moderne natuurstenen terrassen: niets is S. Kraaij Sierbestrating vreemd.

S. Kraaij Sierbestrating is al ruim 18 jaar een begrip in Utrecht en omgeving. Vele tuinen, straten en terreinen zijn reeds aan zijn hand vervangen, onderhouden en aangelegd. Omdat hij al zijn opdrachten correct heeft afgerond, heeft hij een goede naam kunnen opbouwen en genereren zijn eigen klanten, door hun positieve ervaringen en aanbevelingen, weer nieuwe klanten.

Mocht u ook via via bij S. Kraaij Sierbestrating terecht zijn gekomen of wilt u gewoonweg wat meer informatie over ons en onze diensten, kijkt u dans rustig rond op onze website. Mocht u vragen of feedback hebben, neemt u dan rustig contact met ons op middels het contactformulier of de telefoon.

Met vriendelijk groet,

S. Kraaij

skraaijsierbestrating.nl
Email: s.kraaij.sierbestrating@hotmail.nl
Mobiel: 0612846540

Tuinaanleg voor particulieren

Image 02

De invloed van een tuin kan een grote impact hebben op uw gemoedsrust. De oude Chinezen ontwierpen 3000 jaar geleden al tuinen rekening houdend met Feng Shui, Qi en Ying en Yang. Verder is een tuin tegenwoordig vaak het verlengstuk van uw binnen interieur en dus een deel van uw eigen lifestyle. Er dient daarom een balans te zijn tussen het interne en externe deel van uw woonomgeving.

S. Kraaij is zich bewust van de waarde van een goede tuin; een tuin die bij u past. Hij helpt u daarom graag met het ontwikkelen en realiseren van uw droomtuin.

Het plaatsen en herstellen van hekwerken, schuttingen, het leveren en afvoeren van zand, grond en andere materialen voor de aanleg behoort ook tot de mogelijkheden!

Beoordeling van klanten

Betrouwbaar en hardwerkende man. We waren zeer tevreden over zijn werk! Natuursteen in wildverband gelegd. Echt een vakman en een 'Pietje precies'.

Terras opnieuw gelegd in Woerden

- Geplaatst door Mooy op 22 jun. '14

Stefan heeft onze tuin, met veel tegel zaagwerk, keurig aangelegd! Hij is kritisch, secuur en een (sterke) harde werker. Een vakman die je het over kunt laten. Zelf heb ik hem 2,5 dag geholpen met sjouwen en hem leren kennen als een aardige, nette werker. Echt, een stratenmaker om aan te raden!

Tuin bestraten (tegel 60 x 60) in Nieuwegein

- Geplaatst door Twaalfhoven op 22 jul. '12

Verrichte werkzaamheden:

  • Bestraten voor en achtertuin (totaal ruim 30 m2 ) met 4 verschillende steensoorten en patronen.
  • Tevens oplsuitbanden zetten
  • Bloembak bouwen van natuursteen.
  • Afvoerput maken en aansluiten op riolering.
  • Palen pergola slaan.

Het werk dat Stefan aflevert kan je eenvoudig omschrijven: puur vakmanschap! Alles super strak en snel conform afspraken opgeleverd. De wensen die we hadden waren niet rechttoe rechtaan, maar desalniettemin leek het voor hem een peuleschil om de klus te klaren. Super!

Verder is Stefan zeer flexibel en meedenkend. Ondanks een aantal extra klusjes die niet voorzien waren vooraf vond hij het niet nodig extra kosten door te berekenen en tevens leverde hij alles alsnog op binnen de afgesproken tijd door slim en creatief extra mankracht in te schakelen (van hetzelfde vakmanschap!). Verder geeft hij goed advies en denkt met je mee om tot een optimaal resultaat te komen.

Tot slot. Heb je ooit een klusjesman, aannemer, etc meegemaakt die snel op telefoontjes en mails reageert ook nog op een prettige manier en al zijn afspraken nakomt? Wij hadden meestal slechte ervaringen met anderen, maar gelukkig is Stefan een uitzondering daarop!

Succes met de business Stefan, je verdient het!

Bestraten voor- en achtertuin in Utrecht

- Geplaatst door Ruben Arends op 07 jun. '14